Geis in Vecsés

A Geis Csoport 2021 elején létrehozta első cégét Magyarországon.
A Geis Logistics Hungary Kft. egy régi ügyfél, a Knorr-Bremse Systeme
vasúti járműrendszerekellátási- és elosztó központját fogja üzemeltetni Budapesten.

Logisztikai projekt

03Az optimális anyagáramlás érdekében a kisebb alkatrészekhez szállítószalagokat és ipari páternosztert fogunk telepíteni a létesítménybe, a nehezebb árukhoz pedig darurendszert, valamint egy félautomatikus keskenyfolyosós raktárrendszert, amely navigációs rendszer segítségével automatikusan irányítja a targoncavezetőket a következő rakodási pontra.

A Geis több gyártóüzemet fog kiszolgálni a raktárból, és a világ minden tájára szállít árukat az ügyfeleknek. A Geis feladatai a következők lesznek: 

  • Áruk fogadása külső beszállítóktól. 
  • Teljes rendszerek tárolása, üzembe helyezése és egységesítése.
  • Árucsomagolás – beleértve a légi és tengeri szállítmányok különleges csomagolását.
  • Áruk küldése a világ minden tájára, például Ázsiába és Észak-Amerikába. 
  • Vámügyintézés és visszáru-kezelés.
     
Információk – Knorr-Bremse
A Knorr-Bremse világszerte piacvezető a vasúti és kereskedelmi járművek fékrendszerei terén, valamint élen jár a biztonságkritikus alrendszerek terén is. A vállalat Vasúti járműrendszerek divíziója helyi járatú és távolsági vasúti járműveket szerel fel igen kifinomult termékekkel. A fékrendszerek mellett ide tartoznak az intelligens beszállórendszerek, légkondicionáló rendszerek, energiaellátó rendszerek, vezérlőegységek és ablaktörlők, peronajtó-rendszerek, súrlódóanyagok, valamint vezetősegítő rendszerek és vezérléstechnológia.