Kérjük, olvassa el az alábbi kérdéseket, mielőtt kapcsolatba lépne velünk. Itt megtalálja a választ a kérdésére, és időt takaríthat meg.

Gyakran feltett kérdések

Mit tegyek, ha szeretnék Önöknek dolgozni, de nem találtam megfelelő pozíciót?

Ne habozzon, és küldjön nekünk egy strukturált önéletrajzot. Lehetséges, hogy éppen Ön lesz a tökéletes jelölt, még akkor is, ha nem gondolt a munkaköri leírás szerinti pozícióra, vagy nem felel meg egyik képzettségi követelménynek sem. Önéletrajzát az űrlapunk útján küldheti el.

Részmunkaidős állásokat is kínálnak?

Részmunkaidős állást egyes fiókjainkban egész évben kínálunk. A részmunkaidős állásokat ugyanúgy hirdetjük és töltjük be, mint a főfoglalkozás betöltetlen állásait.

Ki pályázhat állásra?

Bárki pályázhat, aki egy nagyon dinamikus cég részévé szeretne válni, és nem fél az igényes munkától.

Milyen is nálunk dolgozni?

Vezető szereplője vagyunk a piacnak a logisztikai és szállítási szolgáltatások területén, nem csak Magyarország. Kiállunk azért, hogy az ügyfél átfogó szolgáltatást kapjon tőlünk "egy forrásból", a legmagasabb minőség fenntartása mellett. Ebben részt vesz minden alkalmazottunk, akitől ugyanolyan magas elkötelezettséget várunk el, mint az ügyfelek a cégünktől.

Hogyan jelentkezhetek a Geis valamelyik állására?

Az üres állásajánlatok közül válassza ki az Önt érdeklő állást, és jelentkezzen rá közvetlenül az online űrlapon keresztül a hirdetés alján található JELENTKEZEM gombra kattintva. Feltétlenül csatolja az önéletrajzát és adott esetben egy motivációs levelet.