Geis Group

Partnere a legjobb teljes csomaggal.

Kik vagyunk

A Geis csoport központja Bad Neustadtban, Németországban van. A cég története 1945-ben kezdett el kibontakozni, amikor Hans Geis megalapította fuvarozó cégét. Fennállása során a cég komplex logisztikai szolgáltatások globális szolgálatójává vált. A cégcsoport tulajdonosa és irányítója mindvégig a Geis család maradt. Mára közel 6100 főt foglalkoztat 127 fiókirodában, és 2020-ban a forgalma meghaladta az 1 milliárd eurót.

A cégcsoportnak Németországban, Svájcban, Luxemburgban, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon vannak cégei.

A Geis Csoport fő üzleti területei

  • Road Services (raklapos / darabos és egész kocsis rakományszállítás)
  • Logisztikai szolgáltatások (szerződéses logisztika, csomagolóanyag gyártás)
  • Air+Sea Services (légi és tengeri szállítás, speciális szállítási projektek)

A Geis Magyarországon

2021 nyarától a Geis Magyarország jelentős növekedési piacán is jelen lesz, Budapest mellett, Vecsés területén, egy logisztikai, disztribúciós központtal. A Geis ott sokoldalú és rendkívül hatékony raktárlogisztikai, valamint további speciális szolgáltatások széles skáláját nyújtja egy a vasúti járművek fékrendszereinek előállításával foglalkozó vezető gyártó számára. Úgy véljük, ez a projekt jelentős lépés egy fontos, új piacon. Célunk további ügyfelek és projektek szerzése Magyarországon, és további telephelyek nyitása. A spektrumot ki fogjuk terjeszteni a raktárlogisztikán túl, hogy az a szárazföldi, valamint a légi, a tengeri, és a vasúti szolgáltatásokat is magába foglalja. Ennek a növekedési folyamatnak a keretében a Geis számos vonzó és fenntartható munkahelyet kínál a magyarországi emberek számára Vecsési telephelyén, és a jövőben más helyszíneken is.

A Geis örül és büszke arra, hogy megtette az első lépést Magyarországon, és mindent elkövet annak érdekében, további növekedést érjen el Magyarországon.